ha létezik a lelki masztur-
báció akkor léteznie kell
a lelki bulímiának is jó
lenne tudnom azt is mivel
helyettesíthetem ez utób-
bi esetben a mutatóujjam
amíg rájövök a megoldás-
ra csendben kérődzöm és
kényszeresen visszanye-
lem magam pedig tudom
hiába deformációs hege-
sedés zárja arra is az utat