Idegenek bámulnak a buszon egymás
arcába bizalmatlanul, szenvtelenül,
féltékenyen, büszkén őrizve sorsaik,
életük minden titkát mélyen, legbelül,
pedig a többi bambán bámuló bámész
csak néz előre, más titka nem érdekli,
mint ahogy az ő elrejtett kincseikre
sem kíváncsi egyikük-másikuk; senki.