három keserû cukorral
gyors és gyilkos, három cukorral, édesen,
aztán be a fürdőbe, át a nappalin,
hogy kihányjam a tegnapi rossz álmaim:
éjszaka újra megöltelek, édesem.
tisztán emlékszem: gyors gyilkos voltam,
s hogy milyen rémült tekintetettel
hadakoztál velem és az életeddel,
aztán átöleltél hidegen, holtan.
egyszer elvesztettem magam benned,
hogy elveszthesselek, most engedd,
már halott vagy, nyugodj csendesen,
hagyd, hogy magamat megtaláljam,
bennem, végre nem valaki másban,
s ne ébredjek minden reggel véresen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.