Csend
Csend van kívül és belül.
Nem csengő, és nem csalódott
csendje szakadt szíveknek,
csak néma, fülledt, nyári csend.
Lopakodó fekete árnya múltnak,
villanó vöröse jelennek,
sejlő vallomása hófehér jövőnek.
Képeket, színeket, illatokat kergető csend.
Az ég cseppenő csillagai,
csapongó szárnyak,
jázminillatú fekete - fehérek,
pézsmapára, fahéjköd,
narancs- és citromsárga.
Mind-mind belevesznek az éjszakába.
Szakadozó szonettek, fűzizzenések.
S a csendbe hangot csal egy halk szerenád...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.