Csak egy rossz pillanat
Villamosszék..
mellettem szaladó szürke, görbe fák,
csupaszok, nincsenek rajtuk koronák.
A csend üvölt, a kés az érbe vág,
és üvöltök én is:
Csak Neked! Csak Neked,
hogy Neked is fájjon,
hogy tudd, azóta nem jön felejtő álom,
hogy izmaimban itt ragadt
meggyötrő gyönyörök láza,
testemben tengernyi pillanat parázs,
s magamban még meg nem írt versed
varázsos dallamát dúdolom,
s lehet, lehet
hogy versnyi nyomot sem hagytam Benned...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: nincs