önzés
valahogy be kellene bújni a bőröd alá, hogy mindig érezz,
be a szemed mögé, hogy ha lehunyod, engem láss,
be a fejedbe, hogy mindig rólam álmodj,
be a mellkasodon át, beléd,
hogy én pumpáljam a szívedbe a vért,
hogy én folyhassak át az ereken,
sötéten, vörösen,
elárasszalak magammal,
az ujjaid hegyére kéne ülni,
hogy engem érints,
be a körmöd alá,
apró piszok legyek, kipiszkálhatatlan.
önző vagyok: a tiéd akarok lenni.
önző vagyok: azt akarom, hogy birtokolj.
2007. január
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.