ennyi a kép
...pedig nem volt lét.
csak perzselés a humanitás
üvegszemében.
így múlt az idő dicsősége...
s ránk heggesztette magát a tél.
igen a történelem a legizgatóbb
ajzószer néma elménknek.
tűnt korok titkos éltek (halálok)
rejtett családi összefüggések csokrai.
itt erénnyé válik a vég.
Tér őrzi fedetlen rezzenéseit
elfúlt események repertoárjának.
pergamen lapokból fejlődött az
elektronika Törtető Betű Pillére.
ez van.most enyyi a kép.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.