Testtõl testig
állok az ablak mellett éjszaka
-bevallom, minden értelemben-
és úgy igyekszem rád gondolni
mintha magamhoz nem is volna kedvem
próbáltam beszélgetni a testeddel
éjszakákon át szólongattam
míg kergetőzött benned a sok ártatlan álom
és végre bevallom ha szégyen is
combod kapuján át az utat nem találom
így hát öt küldöttem
a hüvelyk a mutató a középső a gyűrűs a kicsi
épp most is a másik felet indul felkeresni
hát így tanulgatom a hús-diplomáciát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.