mostanság gyanús vagyok magamnak
a lelkemet is igazoltatnám
de ha nem készülök máshoz
csupán mi vagyunk, én és én
kettecskén
nincs nálam semmilyen igazolvány
van, hogy végig gondolni semmiség
de egyre inkább nem bírok veled
száz napig csak homokon és
hiányodon éltem, Ítész
ha ítélsz
legalább legyen bűnszövetkezet