Chaplin nevet...
Nem értem szomorú-komor arcán
azt a végigszánkázó vízszintes mosolyt.
Fogkefe a rozsdás mosdóban,meztelen testek,
vörös cigaretta a macskaköves úton.
Afrika éjjeleiben fekete-fehér emlékek zakatolnak.
A szallag megőrizte gondolataitok,érzelmeitek szerpentinjét.
Két dimenzióban szánkázó vizuális elméletek...
Bertolucci,Fererri,Pasolini...
Míly nagyot alkottatok a miszticizmus oltárán...