Közzé tett magánélet
j-ó r-e-g-g-e-l-t
k-e-d-v-e-s
küldés. ok.
...REGGELI HÍRÖSSZEF...
szinte látom az édes, kába
mosolyod, ahogy a jóleső
bizonyosság ébreszt:
vagyunk egymásnak.
...FORRONGÁSOK TÖ...
jaj, elforr a teavíz!
neked majd narancsvirágos
teafüvet szórok bele, ha itt leszel.
nekem meg olyan mindegy,
jó, ami kéznél van.
...BAGDADBAN MERÉ...
emlékszel? ahogy baktattunk
át a hídon akkor este,
kéz a kézben: úgy éreztük,
miénk a világ.
...SŐJOBBOLDALI MEGMO...
jobb szélen leghátul ültünk
a moziban. mozdulni se mertünk,
csak a szoknyánk széle mentén
értek össze a csupasz térdeink.
...ADÓEME...
adós maradtál ám egy öleléssel!
megígérted. hát nem böszmeség
ilyesmiről beszélni?
...ORKÁNERŐSSÉ...
félek, hogy elvesztem a fejem!
meg tudnád bocsátani?
...GSZAKÍTJUK MŰ...
azt hiszem, megszakadna a szívem,
ha bármi elszakítana minket
egymástól.
...POKOLGÉ...
jaj, pokolian hiányzol!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.