Metamorfondírozás
A telihold mindenkire hatással van,
A farkasemberek például kiszőrösödnek,
Átalakulnak,
Ugatni kezdenek a nagy pofájukkal,
Vadállatokká válnak.
Én alapból vadállat vagyok,
De legalábbis szőrös mindenképp,
És nagy pofával mindenbe beleugatok,
De a holdfénytől átalakulok,
Emberré válok,
Vagy valami szánalmas lénnyé,
Ami úgy megtelik érzésekkel,
Hogy magát tépi szét.
Budapest, 2006. 12. 01.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.