NAPLÓK: az univerzum szélén
Legutóbbi olvasó: 2024-04-27 05:30 Összes olvasás: 46334281. | [tulajdonos]: | 2022-05-14 06:57 |
pereszke ügyben annyi történt, hogy vettem egy bagettet, félbevágtam, szétnyitottam és bekerült a sütőbe, pirulni. aztán szétdörgöltem fokhagymával, elsimítottam rajta némi vajat, megágyaztam a gombának dalmát sonkával, majd megérkezett a főszereplő: két személyre ~40dkg pereszke pirult a serpenyőben nagyon kevés lilahagymával és fokhagymával, sóborson kívül csak borsikafű, néhány csepp szójaszósz, meg pár korty gyömbérsör karakterizálta az ízeket. innentől nem variáltam már túl, (de), egy-egy buggyantott tojás tette vizuálisan teljessé az élményt, illetve nem bírtam ki, de nem hibáztam, mert ez tette fel az i-re a pontot, mintha ékszert viselne a szendvicsem, úgy hatott rajta az a néhány szelet vörösboros cheddar. |
|
Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!