DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2829 szerző 37162 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Machó Zsófia
  Apokalipszis
Új maradandokkok

Kántor Zsolt: Gravírozás
Ötvös Németh Edit: átneveztelek
Bara Anna: a csend árnyékában
Albert Zsolt: CELLAINFORMÁCIÓ
Bártfai Attila Márk: 5
Kiss-Teleki Rita: Veszekszem
Petz György: Arany appendix
Vezsenyi Ildikó: Zsoltárok helyett
Albert Zsolt: ELTÉVEDNI INDULOK ÉS HA LEHET BELÉD SZALADNI
Nyári László: aranyszajha
FRISS FÓRUMOK

Bara Anna 4 órája
Kosztolányi Mária 6 órája
Radics Zina 8 órája
Szilasi Katalin 20 órája
Gyors & Gyilkos 20 órája
Szilágyi Erzsébet 21 órája
Szalay Károly 22 órája
Albert Zsolt 1 napja
Szakállas Zsolt 1 napja
Tálos Barbara 1 napja
Busznyák Imre 1 napja
Vajdics Anikó 1 napja
Király Ferenc 1 napja
DOKK_FAQ 2 napja
Ötvös Németh Edit 2 napja
Tóth Gabriella 3 napja
Vezsenyi Ildikó 5 napja
Kiss-Teleki Rita 6 napja
Magyar Éva 6 napja
Petz György 6 napja
FRISS NAPLÓK

 Hetedíziglen 15 perce
Bara 1 órája
Pssz!Ich-ézis 2 órája
történések 3 órája
Ötvös Németh Edit naplója 4 órája
Zúzmara 5 órája
Sorrento 5 órája
Baltazar 10 órája
Gyurcsi 20 órája
Conquistadores 23 órája
törmelék 1 napja
Szuszogó szavak 1 napja
az utolsó alma 1 napja
EXTITXU-UXTITXE 1 napja
az univerzum szélén 1 napja
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK


NAPLÓK: Egy szerelem szilánkjai
Legutóbbi olvasó: 2020-05-30 15:52 Összes olvasás: 21998

Korábbi hozzászólások:  
29. [tulajdonos]: szilánkok2007-06-11 20:56
Azt hiszem, lezárom a naplót. Beteszem a fiókba, jó mélyre, és soha többé nem veszem elő. Körülbelül négy hónapja történt velem valami, aminek szerintem már vége, vagy legalábbis megváltozott. Azért azt a pár szép hónapot nem bánom, amit vele töltöttem el, de tovább kell lépnem. És ez a mindennek-vége-érzés fáj.

28. [tulajdonos]: álmok2007-06-05 23:29
Kezdek rettegni, hogy vajon mi fog történni. Ha álmodok a kedves exemmel, akkor általában rögtön utána valami rossz dolog történik. De most attól félek, valamilyen tragédia fog történni, ha nem is fizikai, de érzelmi síkon. Mostanában szinte minden éjszaka róla álmodok, de nem úgy ahogy szoktam. Az álmaimaban általábangy mindennapi szituációban jelenik meg, és nem is szokott hozzám szólni, vagy egyáltalán valamit csinálni. Mostanában úgy érzem, mintha éjszakánként a lelkem az új barátnője testébe költözne, mert olyan helyzeteket álmodok meg vele, és úgfy szoktam érezni, mintha a lánnyal azonosulnék. Nagyon félek, meret az álmaim előremutatóak, és nem az exemmel kapcsolatosan ráadásul rosszat is jelentenek. Nem tudom mi lesz, de félek. Félek álmodni.

27. [tulajdonos]: ...2007-05-24 18:24
Na ja. Ma találkoztam exemmel. Nem fájt vele a beszélgetés, nem fájt az a bizonyos "Na jó, mennem kell, várnal a csajok, szia!". De utána. Most is például. Nagyon nehezen viselem az egyedüllétet. Valaki, valami hiányzik. És ez ő. Kell már végre valaki, aki még jobban szeret nála. Aki még többet ad nekem, mint ő. Pedig már három hónapja. És tovább forgott a Föld, csak nem tudom, minek. Most különösen nehéz, mert minden napsugár rá emlékeztet, és minden egyes leírt betű egy nyílvessző a lelkembe. : (
Nagyon kell valaki. Hiányzik az a bizonyos plussz, ami engem, mint biológiai masszát kiemel a tömegből. Mert az életnek hosszú távon nézve szerelem nélkül aztán igazán semmi értelme nincs, egy csupasz önfenntartó funkció. Vicces.

26. [tulajdonos]: fel a fejjel!2007-05-15 08:54
Nos, itt a nyár, vizsgák, fagyi, haverok, buli, Fanta...........
Most lennénk egy évesek. Annyira borzasztó ez a menekülése az igaz szerelem elől. Már a középsulis szerelmével is ezt tette. Nekem azt mondta, hogy én voltam a nagy szerelme itt az egyetemen. Akkor miért hagyott egyedül? Miért csinálja ezt? Menekül a megszokás elől? De hát tudhatná 25 évesen, hogy a szerelem nem tarthat örökké. Mindennek vége egyszer. Persze ez most így volt a legkényelmesebb megoldás neki. Elhagyni engem, és belerohanni a másik kapcsolatba. Hát jó. Meg is érdemli, ha bejön az, amit mondott, hogy egyedül fog maradni öregségére. Ha kötődési félelmei vannak, amiken ennyi idősen nem tud átlépni, akkor csak szenvedjen. Persze ez így nem teljesen fair, de hát ő sem volt fair. Ha, barátnőm azt mondta, hogy úgy vágná a fejébe a kettő baltát, hogy koccanjon középen az élük. Én vizuális típus vagyok.

25. [tulajdonos]: megint a mélyponton2007-05-07 15:25
Igen, tudom, már lassan kezd fárasztó lenni ez az örökös zsörtölődés, meg nyígás. DE joggal zsörtölődök és nyígok. Mindenki csak ki akar használni. :((((((((((((((
Miért ilyen igazságtalan ez a világ? DE talán az vigasztalhat, hogy exem csak ősszel fog tudni államvizsgázni. :)))))))))))))) Lusta dög! miért nem adta le idejében a szakdogáját!Már akkor is mindenre én beszéltem rá, mikor még együtt voltunk, hogy ugyan járjon már angolra, menjen már el a gyűlésekre, stb. Koncerten találkoztunk, akkor mondta. Mikor barátnőim meglátták, hogy jönne felém, elrángattak egyetlen erős lendülettel. De én később mégis odaszöktem hozzá. Hát igen. Már csak ez maradt nekem. Egy emlék a szép időkről. És egy fájó szakadás a szívizomzatomban.

24. [tulajdonos]: ez igggggeeeeeeen!2007-04-26 14:29
Ja, igen, megint itt, a virtuális naplóm előtt. Mit is mondjak? Annyira kivagyok mindennel! Hogy merészelte kohászfaszi letagadni előttem a barátnőjét, mikor tudta, mennyire bele vagyok zúgva! Valahogy úgy érzem, mindíg én húzom a rövidebbet. Holnap megyek agyturkászhoz, már kíváncsi nagyon, mit fog mondani, milyen sötét oldalaim vannak! :))))))))
A tragikus az, hogy tényleg van:(((((

23. [tulajdonos]: ki van a micsodám!!!!!!2007-04-24 11:58
Hát igen, valahogy nagyon az agyamra megy a pasik szex-orientáltsága! Mért akarja tőlem mindenki csak azt? Jah, és az a hecc, hogy eleinte exem is csak azt akarta. Ezt kb. fél év múlva mondta el nekem. Jó, mi? Így nagyjából, hogy: Cicám, az elején csak ki akartalak használni, és lelépni, de most már rájöttem, mennyire szeretlek! Erre se köpni, se nyelni nem tudtam. De most ha az a vadászösztönű kohász megint beajánlkozik, keményen leosztom! De úgyse fog merni, mert tudja, milyen kaliber vagyok. Nem nézi semmibe a nőket. Hát ez pont jó, mert én a pasikat nem bírom értékelni, főleg azokat nem, akik olyanok, mint ő. Úgyhogy ez pont jó párosítás. :) :)))))))))))))

22. [tulajdonos]: hát igen, ez szar ügy 2007-04-20 19:54
Ja igen. Ez a napló ugyanis már nem csak saját magamnak, hanem nektek is szól, mert mindíg kapok visszajelzéseket, és ez olyan jól esik. Valahogy rámjött ez a kontrollálhatalan vásárlási láz. És ha lenne még pénzem boldogan és két kézzel szórnám! Nem tudom, miért van erre most szükségem. De valahogy kell ez most. Ja, és elegem van a képmutatásból, mint például a kohászok képmutatásából, és az exeméből. De ez már csak így van. És rájöttem, milyen jól áll nekem a sapka, amit tegnapelőtt vettem. Tegnapelőtt, a nagy robbanás előtt. Ezt tényleg elcsesztem. De hát volt ez már így. És megjegyzés saját magamnak: ne higyj a pasiknak!

21. [tulajdonos]: a buliról... és ami utána volt2007-04-19 20:02
Khm. Igen, vajon kivel találkoztam össze a bulin? Igeeeeeeen, kohász emberrel. Na jó, nem mintha már akármilyen reményeim is lennének vele kapcsolatban. De úgy kinézett a ruhámból, és úgy itatott! Persze, mi lett volna utána? Macerálni akart. Meg persze azt, hogy én is maceráljam. És hogy még mást is csináljak vele. Letépte az övem! Hát ez szép, mi? Ja, és nem akarja kifizetni. Persze expasim is ott volt. Teljesen normális volt. Már amennyire tőle telik. Persze hazudt kohászemberem, hogy már szakított a barátnőjével. Mert ha azt akarja tőlem, hogy előtte térdeljek, mi mást mondjon, hogy levegyem a lábamról? Katonásan leráztam. Mert én csak azzal, akit szeretek, és aki engem is szeret. Na igen, ma összetalálkoztam vele. És vigyorgott, mint a vadalma. Igeeeeeeeeen, érezzem magam még mint egy kurva, annak ellenére, hogy nem vagyok az, mert nem engedtem neki. Mégis úgy éreztem magam, mint egy kis ribanc. Persze, hogy tudtam, mi a helyzet! Huhh. Ez az élet! Ja, és rólam beszéltek, mikor betoppantottam hozzá. De ciki! De nem nekem!

20. [tulajdonos]: Buli van, gyerekek!2007-04-18 18:41
Buli van, gyerekek! Ma este a Rockyban vadászni fogok, mint egy nőstényoroszlán. Azért van ebben a játékban egy kis kétségbeesettség. Vagy mit lehetne erre mondani, szerintetek? Meglátok valakit, aki szimpi, odafurakodok, megbróbálom a bájaimmal elcsavarni a fejét, hogy aztán még jó sokáig ne lássa azokat, aztán ha sikeres vagyok, szép kis zsákámnnyal térek vissza, ha nem, akkor piaszagú lehelettel. És igen, minden kötél szaakdt, már legalább kétszer, mert akik nekem kellenének, megközelíthetetlenek, akik viszont rám vetettek szemet, nekem nem szimpik. Hétfőn óóóóóóóriási vásárlást rendeztem, biztos elköltöttem vagy 15 rugót. Gazdagabb lettem többek között egy hello kittys telefonmütyürével, persze nem igazi kitty, csak annak látszó tárgy. Villog, ha a telefon a hálózatot keresi. Azért ez már kittyt is minősíti. Nem olyan lányoknak találták ki, mint én. Igen, mostanában ruhákból, és értelmetlen giccsből áll az életem. El kéne járni jógára. Ott talán még nem köpöm ki a tüdőmet. Ha elfoglalom magam, nem filózok a dolgokon, és ezzel mindenki jól jár. Szerintetek, az normális, ha 20 évesen azt gondolom, hogy végképp nem lesz már senkim?


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2020-02-26 09:25 lista
2019-11-21 14:36 nélküled
2019-11-01 10:46 Francesco de Orellana
2019-10-28 10:21 Kosztolányi Mária
2019-10-07 16:11 paricska
2018-12-07 20:19 u.a.
2018-12-07 14:21 szép
2018-11-14 11:19 Bara
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2020-05-31 20:27   Napló: Hetedíziglen
2020-05-31 18:46   Napló: Bara
2020-05-31 18:03   Napló: Pssz!Ich-ézis
2020-05-31 17:30   Napló: történések
2020-05-31 17:09   Napló: Hetedíziglen
2020-05-31 16:39   Napló: Ötvös Németh Edit naplója
2020-05-31 15:24   Napló: Zúzmara
2020-05-31 15:15   Napló: Sorrento
2020-05-31 13:58   új fórumbejegyzés: Kosztolányi Mária
2020-05-31 12:17       ÚJ bírálandokk-VERS: Szücsi Csaba Az élet az