DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2784 szerző 35616 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Varró Dániel
  ha szívemen a félelem
Új maradandokkok

Duma György: Temetén
Tiszai P Imre: kilencedikről (jav)
Szilágyi Erzsébet: HÜBRISZ
Gyurcsi - Zalán György: most akkor mikor
Mórotz Krisztina: Még én sem nőttem fel
Szikora Erzsébet: metamorfózis
Vajdics Anikó: Kasztíliai Izabella – tanulmány egy sakkjátszmához
Bakkné Szentesi Csilla: költözők-
Farkas György: Attribútum (jav.2)
Bakos Fanni: bipoláris
FRISS FÓRUMOK

Petz György 7 órája
Nagyító 9 órája
Boris Anita 10 órája
Szikora Erzsébet 10 órája
Wesztl Miklós 12 órája
Gyors & Gyilkos 12 órája
Sági Ferenc Dénes 13 órája
Gombos Nelli 14 órája
Bakkné Szentesi Csilla 16 órája
Tesch Gábor Ferenc 17 órája
Berki Barbara Izabella 17 órája
Gerle Kiss Éva 19 órája
Paál Marcell 19 órája
Duma György 19 órája
Farkas György 19 órája
Tiszai P Imre 19 órája
Tóth Gabriella 21 órája
Kántor Zsolt 1 napja
Mórotz Krisztina 1 napja
Fenyvesi Anika 1 napja
FRISS NAPLÓK

 Graffiti 6 órája
Gyakorlótér 7 órája
Szerdánként, kávé helyett 7 órája
Szokolay Zoltán verses füzete 8 órája
PÁLÓCZI - SZABADVERSTAN 8 órája
leállósáv 9 órája
Jó, ha a vége jó 9 órája
JÓ ÉJT! 11 órája
Minimal Planet 11 órája
az utolsó alma 11 órája
N. D. S. L. (Vajdics Anikó) 11 órája
Bátai Tibor alkotói naplója 12 órája
Gyurcsi 16 órája
Oswald Chesterfield Cobblepot 16 órája
Seholsincs 16 órája
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK


NAPLÓK: Graffiti
Legutóbbi olvasó: 2018-10-22 05:49 Összes olvasás: 12579

Korábbi hozzászólások:  
380. [tulajdonos]: hm2018-10-21 23:26
Regényét elolvasták, és csak egyetlen kifogás merült fel: hogy, sajnos, befejezetlen. Ezért akartam megmutatni a hősét. Kétezer éve ül itt a kősivatagban, és alszik, de teliholdkor, amint látja, álmatlanság gyötri. Nemcsak őt, hanem hűséges testőrét is, az ebet. Ha igaz, hogy a gyávaság a legrútabb bűn, ez a kutya nem vétkes benne. Az egyetlen, amitől félt a bátor állat, a zivatar. Hiába, aki szeret, annak osztoznia kell a szeretett lény sorsában. - Mit beszél az az ember? - kérdezte Margarita, és nyugodt arcára ködfátylat terített a részvét. - Mindig ugyanazt - felelte Woland. - Azt mormolja, hogy a holdfényben nincs nyugta, meg hogy utálja a hivatalát. Mindig ezt mondja, amikor nem tud aludni, és amikor alszik, mindig ugyanazt látja: a holdsugárösvényt, szeretne végigmenni rajta, és Ha-Nocrival, a rabbal beszélgetni, mert azt állítja, valamit elfelejtett vele megvitatni akkor régen, a tavaszi Niszán hónap tizennegyedik napján. De jaj, sohasem sikerül elindulnia a holdsugárösvényen, és senki sem lép oda hozzá. Ezért, mit tehet egyebet: magában beszél. A változatosság kedvéért... mert változatosságra azért mindenkinek szüksége van... néha még azt is elmondja, hogy mindennél jobban gyűlöli a halhatatlanságot és érdemtelen hírnevét. Váltig bizonygatja, hogy szívesen elcserélné sorsát Lévi Mátééval, a toprongyos csavargóéval. - Tizenkétezer hold azért a régi egyetlenegyért... nem túlságosan nagy ez a büntetés? - kérdezte Margarita. - Megismétlődik Frida esete? - jegyezte meg Woland. - Nem, Margarita, ezzel ne fáradjon. Mindig úgy van, ahogy lennie kell: erre épül a világ!


379. [tulajdonos]: hm2018-10-21 22:57

378. [tulajdonos]: hm2018-10-21 22:29
Komolyan veszem a verseket de ezt a szöveget kitettem ide mégis. A graffiti csak graffiti. Viszont ebből lesz a legjobb szövegem. Mindegy hogy az milyen skatulya lesz, de!

már látom benne a valamit. mintha most a sors a kezemre játszott volna! fantasztikus!
erre most tényleg azt mondom zseniális húzás lesz!

377. [tulajdonos]: kiborulás szövegben...2018-10-21 21:41
Figyelj kiteszem, azt mondtad, hogy vállald. oké lehet, hogy igazad van. de ezt meg tudnám már jól írni. hideg nagyon hideg fejjel pár nap múlva.. szóval hideglelősen megdöbbentően...


zihálás


mindenki hisz a saját csillagában házakban sárgákban vizezett zaccokban miket a kókler jósok öntenek a muskátli tövére tarot kártyák félelmetes lapja a bolond és a torony elég ezt a kettőt tudni a többi smafu

félbehajtja szépfejét

vesd papírkosárba a nyelvet ócska fa az nem itt élsz szőlők szívében a galagonya szőröcskéjében a papsajtban isten cifra kalapjában borges kabátjának az ujjában biztatlak a világ a feje tetejére áll cigánykereket hány vedd fel azt a tollat és kezdj neki a teremtésnek tedd a fejedre a fülhallgatót amiből nem szól a zene a folyó kilép a medréből amikor hallgatásba vetkőzik a csönd

negyedeli szépfejét

az aranyásót ki érti aki a patak mocsarában keresi az igazgyöngyöt valaha kerested te is bolond a szellőben a mesékben apád szemében szempillák és fanszőrök illatában ébred a szomjúság isobel nincs a macskán hangyák és legyek valami elsuhan szilánkok állnak ki a lábadból
szeretném hogy kijöjjön minden bennem ragadt fals hang salak a kályhában reggelre kihül és én nem tudok írni szövegelek ember vagyok aki ír és ember aki rí abbahagyom mondtam abbahagyom
abbahagyom nincserőm
csönd és csönd ez szöveg és félek, fájkurván fáj most vagyok őszinte látod a szöveg írja magát nem akarom hogy szeressetek nemlátom mit írok nem automatikus írás ez borzalom de örüjetek. életem könnyel írt verse, le akartam írni de nem ment csak a végén nem szégyellem nem én sem nevetek más kínján. odamegyek ez nem vers odamegyek, és azt mondom amit birs mondott két tőmondatot írtam kettőt, de birs azt mondta te most sírsz. nem látom mit írtam rejteni akartam a fájt. megtanultam nem lehet nem. az kibukik előbb utóbb én eltemettem magamba felszakadt.

fel... nem nézek meg semmit mulik szöveg ha mulik jó lesz nagyon jó lesz.azt szoktam mondani, hogy rosszul kell írni aztán mégrosszabbul hogy abból a fájdalomból felemelkedjen valami tiszta őszinte


és hogy még teljesebb legyen a kép:https://www.facebook.com/lefolyoirat/


376. [tulajdonos]: ezerötszáz... idetéve2018-10-21 20:50
A pARTon azért imádtalak,mert kifakadásaid fenomenálisak voltak.Hogy magamban mit gondoltam még az mellékes,de szerettem az a lávát benned.A privát leveleidben is.Valószínű,hogy ha a sors nekem szánt volna társnak,hülyéket veszekedtünk volna.De én akkor is azt gondoltam,hogy ebben a hülye világban én vagyok normális. ...ha minden relatív.Ezt tőlem okosabb ember mondta.Maradj csak ilyen,én ilyennek szeretlek.Meg ha változtatnál magadon,akkor tényleg nem lenne ilyen klassz az életfelfogásod,és valóban odabent megölnéd Krisztinát.Az az igazság,hogy fiatal koromban bújtam a pszihológiát,és hidd el,a világ hülye,nem mi

375. [tulajdonos]: Ne szeressetek.2018-10-20 09:49
Sok moderálás történt így nem érti senki sem azt, milyen mondatokra írtam a betegséget. Fenntartom. Gúnyolódni betegséggel: bűn. Sok moderálás volt éjjel kettőkor.. Szelíd ember vagyok, sok barátom van az életben.. Furcsa, de így van. Rámegyek én erre a rengeteg bizonyításra.
Teljesen. Mindent felejteni akarok. Ami a Dokk. Mindent. és mindenkit.

374. [tulajdonos]: nincsen..2018-10-20 09:30

373. [tulajdonos]: hm2018-10-20 09:02
Pig Töröld a versem! Nem jövök vissza sosem már ide... Be sem nézek. Elmentem. Végleg

372. [tulajdonos]: mindenhová lementem2018-10-20 01:24
Gondolom elolvasol minden levelemet mi a kedvesednek írtam
Teljes egészség nincs. Neurológiai betegségem van. Kislány koromban eszméletem vesztettem.14 voltam. életem végéig elkísér. Felsoroljam az epileptoid gyógyszereimet?

Legutóbb féltem. Kár volt a fülemmel volt baj

Nem vagyok elmebeteg. Ha az lennék, akkor az lenne a betegségem.

Epilepsziás vagyok. Ezt sokan titkolják. Az eszméletemet 27 éve nem veszítettem el. Én sem kértem azt, hogy legyen ez nekem. De most lépek. Már lépnem kell.... Egy ember betegségével nem szabad visszaélni, nem hogy nem szabad Judit hanem tilos.
Nem oktatlak ki. Nem. Az a baj, hogy nem szégyelled magad.

Nem tudom Judit miért bántasz éjjeleken át. Nem kell félned attól, hogy Filip Tamást elveszem tőled. Zaklattál.Minden bajodnak a gyökere ez, Tamás sosem volt a szeretőm. De hagyj békén ezzel.

Tudod ha továbbra is féltékenykedsz viseld a következményeit. Mindig éjjel bántasz. Mindig. Már sok ez Judit. Mepróbálok szépen beszélni veled,hogy megértsd végre:

A betegséggel gúnyolódni bűn. Egy másik ember betegégével.
Kis faluban lakom.De nincs haragosom. Szelíd vagyok, vannak barátaim.Ebben a kis faluban van egy pszichiátria. Igazából alkoholisták és dogosok töltenek el itt pár hónapot, időt.És más betegek. Kijárnak a faluba,csoportosan.
Soha egy ember nem neveti ki a faluban ezeket az embereket, De van akiket nem visznek haza,pedig meggyógyult.Csak teher.

De ebben az én kis falumban senki nem mondja azt, hogy" te egy nagyon beteg nő vagy, amit senki nem mer kimondani. Én kimondom."

A falu kiközösítene. Ezt nagyon komolyan mondom. Egy gyász, egy gyermek elveszése.. bármi hozhat tragédiát. Tudod, hogy hívjuk őket? Az otthonbeliek. Igen.

Gyönyinek nagyrohamai vannak. De ilyenért feljelentene.
Stabil oldalfekvésbe helyezzük és megvárjuk a mentőt.

Soha.. senki nem tudja azt, hogy mikor kap agyvérzést, rákot, mikor lesz rosszul ha cukorbeteg. Falusi vagyok de mi nem lépünk át embereken. Igen. Akin tudunk segítünk. Ma nekem, holnap neked. Mi nem gúnyolódunk.

A net nem a világ, Az igazi világ az kint van. Lementem ezt. Lementem amit mondtál.

371. [tulajdonos]: kérdések..2018-10-20 00:30
zoltán mi nem vagyunk jóban. odajönnél a lapomra az üzenőfalamra nevetni? odajönnél kinevetni , tapsolni ahogy szoboszlai judit tette? hová süllyed a világ?

odajönnél? komolyan kérdezem zoltán tőled. pedig a választ tudom: nem. most semmiképpen.

ahogy a többiek se...


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2018-10-14 07:50 Kosztolányi Mária
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
2018-08-21 09:17 vim
2018-08-17 21:42 válogatott versek
2018-08-16 18:22 kedvenceimből
2018-08-14 19:14 Bátai Tibor szubjektív
2018-08-11 07:26 Bakkné Szentesi Csilla
2018-08-10 18:27 Szemezgető/Ivànyi Mònika
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2018-10-22 00:11       ÚJ bírálandokk-VERS: Balassa Olivia Valami
2018-10-22 00:11       ÚJ bírálandokk-VERS: Kosztolányi Mária változatok októberre
2018-10-22 00:03       ÚJ bírálandokk-VERS: Francesco de Orellana Balról kikerüljük és teljes gőzzel össze-vissza
2018-10-21 23:26   Napló: Graffiti
2018-10-21 22:59   új fórumbejegyzés: Petz György
2018-10-21 22:57   Napló: Graffiti
2018-10-21 22:56   Új fórumbejegyzés: Petz György
2018-10-21 22:29   Napló: Graffiti
2018-10-21 22:25   Napló: Gyakorlótér
2018-10-21 22:24       ÚJ bírálandokk-VERS: Farkas György Végkifejlet