Fájhat
Fájhat-e kínzó vágynál jobban a hiány?
Szerettél mint legényt a szederszemű lány.
Mert egyszerűn szeretni igazán nehéz,
hogy szinte észrevétlen simít meg a kéz
és hogy minden nap egy biztos folytatás.
Egy-egy délutáni elmosolyodás
oly sokat jelentett nekem…
pöttyös kis ruhádat hogy feledhetem…!
Fájhat a kínzó vágynál jobban a hiány,
de hiányod vágyom már bármennyire fáj!
Emléked belakja szívem a lakatlant,
megírom belőle a megírhatatlant
2007.02.24
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.