falóra
Pad
S Tok
ma falat fog
Falabda pattog ha halat fog
Ha halat fog
Ha halat fog
Halat ha pattog
De maradtok
De ti maradtok
Pattog a labda de maradtok
Sose marad sok
Halacska pattog ha falat fog
Beleharaptok
Halacska vérzik s a farostok
Ti se alusztok
Repülve bálna se vakondok
Halacska
Halacska
Repül a bálna de maradna
Sose haladna
Bátor de mégse halacska
Mivel halacska - maradna
A halacska
Aki halacska
Golyóra szállna ha akarna
Golyóra
Pici golyóra
Pattog a golyó a folyóba
sose ugorna
bele folyóba
úszik ha dobnák se ugorna
halacska
falabda
falabda vadászna halakra
falabda
falabda pattog a halakra
halikra
halóra
lábukon látszik a karóra
karóra
golyót ha ugrana
karóba
karóba
karóba húznák ha ugorna
falabda
falabda
ugrik ha pattog a legalja
legalja
falabda pattog patakba
patakba
falabda pattog a patakba
halacska
falabda
haladva pattog a falabda
a halacska
halacska úszik a patakba
falabda
bele halacska
halacska szeretne falakba
gyere halacska
pici halacska
halacska mászik a falakra
golyókat
golyókat
nyalja a nyelve a gólyokat
gólyokat
gólyokat
pattog a szája ha bólogat
bólogat
szájába pattog a hódolat
hódolat
golyócska pattog ha bólogat
bólogat
szájába zárta a dolgokat
sose vár sokat
csak bólogat
mindig csak bántana másokat
golyóra száll a másik annyira nyelve és köszönti így a nap kegyét
láthatna inkább a hegyeken túlra
de nincs szívében többé áhítat
csak bólogat
bólogat
golyóra vágyna a hódolat
golyóra
vele golyóra
pattog a bálna a folyóba
belehajolna
látna-e mélyre ha hajolna
beleugorna
látna a bálna a folyóba
folyóba
bálna a fátyla ha hajolna
bálna a bálnára ugorna
ugorna
fosztja a posztja de ugorna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.