a boltok magányossága
Elindultam, hogy vásároljak kiflit.
A pénztárcámat otthon hagytam sajnos.
De én nem vettem észre, hogy ma nincs mit
adjak cserébe, pár pogácsát, pl sajtost. :)
A boltosunk egy randa ember, s csuklik
a sok piától, no de jó sokat hoz
a kifliből, és nekem nagyon ízlik,
ezért is járok ahhoz a disznóhoz.
Utólag meglepődök rajta, hogy ő
milyen egy rendes ember igazából,
mert hagyta, hogy hitelbe vegyek kiflit!
Mégis büdös kurva volt csak az a nő,
otthagyni így, és szeretkezni máshol,
pedig hitelbe ad a férje kiflit!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.