Mint kísértet
Jövök-megyek
Csontvázamban
Kísértem
Korábbi önmagam
Szabadabb vagyok
Mint a lélek
De szabadságom
Gyötrelem
Múltam
Rabja vagyok
Jövőm
Homályos
Élnem kell a
Jelent
Depresszióm
Láncaival
Vízióként lebegek
Szüntelen
Keresem a
Realitásban helyem