-végtelen történet-
felkelt a vekker
a nap még nem kel
hideg vizet lögyböl arcába
s kabátját magára
húzza hideg pizza
maradékot fal farkastorokkal
lerobog gyalog
hat emeletet
-
hideg szél csap arcon
lobogó durva szövet
betakar a háborúbamenet
katonaköpönyeg
busz után fut
törököt fogtam de
nem ereszt
mi ez
a keze remeg
nincs fájdalom,
ha nincs isten sem
a kérdés a válasz
de nincs ablaka a háznak
ahol a puttók laknak
elhajtalak angyalnak
ne állj elém mert
lekeresztezlek
a paradicsomból menetel ki éppen
épen, legalábbis töretlen
noha földig hajló gerinccel
az új nap tabulája
üres emlékezetét lakatra zárja
fut utána csaholva
tegnapi falkája
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -