Mementó
1.
foglyokat látok
köztük van anyám
s megszámlálatlanok
az idegen szerencsétlenek
a megszokás bakancsaiban döng
egy fafolyósón, este van mindig.
a percek injekcióznak,vagy
átoperálnak lassan halottá
néhányan nyakig a kultúrába ásva
- most szabadítják rájuk a kutyákat!
2.
jubilleumi mementónak látom a síkot
tengernyi cövek!
Ott megyünk nyári ruhás lányommal:
lefényképezem őt a temetőben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A paráznabillegetõ (Budapest, 2007)
Kiadó: Aquamédia Bt.