az a mozdulat
az a mozdulat ahogyan
kicsomagoltad az önsajnálatot
markoló kezeket
az a mozdulat amellyel
simítottad az ijedt gyermekként
sarokban kucorgó könnyeket
az a mozdulat amint
visszarántottad az elszántan
ugrásra lendülő reményt
az a mozdulat amiképp
tenyered nyújtottad
és enni kínáltad ki hozzád
menedékért betért
az a mozdulat igen
az volt az a puha-meleg
amely bocsánatot nyert neked
hisz akkorra már
beléd fagyott dalod
az a mozdulat mégis
kéretlenül adott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.