Billeg a Mérleg az égen az isteni kótyavetyében.
Évek rácsozatán függ: vesztés, adomány.
Könyvel a Kéz, mismásol. Ha ad itt, veszi máshol.
Tartozik és követel. Érkezik és tűnik. El.
Végösszeg (ha kivárod): nullszaldós a halálod.
(A járdán puha nesz...) Itt lesz! Majd odalesz.