Megrázta magát a föld.
Megrázta. Háta megrepedt.
Mély árkokat vésett belé a kín,
és forró vére belepte cserzett bőrét.
A gonosz kártevők elpusztultak mind a hátán.
Isten kacagott, ölében a bús Sátánt bogarászva.
Lassan minden műanyag leolvadt a beteg testről,
majd az úr szólott:
-S lám, a Föld megváltatott.