Érzékeny búcsú
Szerelmem szépen lelécelt, hiába.
Én őszintén bánom, hogy így esett.
Nem volt bár egészen könnyű eset --
de annyira szívemhez nőtt a drága!
Szörnyen lelomboz ez az állapot.
Nohát, mire nem vitte rá a lélek?
Szerelmem kissé szívtelen természet:
most éppen viccből tényleg elhagyott.
Ergo: nekem örökre befellegzett,
a szerencsém végleg leáldozóban.
Akkor engem már el is temethetnek.
Vagy végzek magammal. Ez lesz a program.
De az is lehet, hogy viccből esetleg
téves következtetésre jutottam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.