623
felszállok, amikor jön
rásodródok a többivel
az előttem lévő megáll
megállok vele, szemben
a nem nyíló ajtóval
préselnek, akik mögöttem
szálltak
elhelyezkedem. egy időre
ez a pozicciónk
körűl szemlélem, merre is
töltöm be ezentúl
a hatos ajtó
előtt
fáradt vagyok arccá
fokuszállni a körém
fonódott tömeget
inkább
karakter éhségemet csillapítom
feljebb nézek
távműködtetésű ajtó
az ajtónak támaszkodni tilos!
ahogy egyre belemerülök
szúrni kezd agyam
a látóidegem végén
oda nem illő matrica
konstatálom
az ajtószám mellé ragasztva
kézzel írott kettes
lejebb hármas
összeolvasva, így álltam
a 623-as ajtó előtt
dög fáradtan
csütörtök este
haza tartva a munkából
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.