Megemésztve
Hártyák közt gurulva
Keveredünk össze s nyomunkban
Egy kis folyadék követ s módunkban
Sajnos nem áll a menekülés
Mint kisebb belső sérülés
Csordogálunk a rendszerben
Mosolypróbát végzünk
sS a vérgyöngyök sebesen
Patakzanak egy arcról
A homloktól indult
Az elrabolt büszkeség vágyaként rándult
Egy utolsót ez az arc s érezte vége
Nem mosolyog többé a gépre
Mely önmagát kényszeríti mozdulatlan létre
Nem hullajtja könnyeit, fájdalma mintha
Mélyen elrejtve az arc mögött bújna
De a szemén látszik, hisz kitekint néha
Próbálja tudatni, hogy azért ott van és ha
Belenézel e fájó pillantásba talán
Megtudod milyen érzés az emésztés után
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.