Megsemmisülve
a fal mellett állván,
megsemmisülve
figyelem árnyékom a járdán.
megsemmisülve
a kövekre koncentrálok
megsemmisülve
az esti buszra várok
megsemmisülve
tekintek itt széjjel
megsemmisülve
tűnt fel a hold éjjel
megsemmisülve
pislákol az utcai lámpa
megsemmisülve
táncol alakom árnya
megsemmisülve,
így a járatra várván
megsemmisülve
állok a fal mellett a járdán.