mögénk került holnap
nem szeretem az öregembereket
a kicsi szőrös állatokat
a villamost
a zöld színt
a meleget-hideget
a levegőt
a földet
a csíkosat
a kéket
a magasat
ha valami felém közelít azt se
nem szeretem a szeretetet
nem szeretek gyűlölni
nem szeretem verni a billentyűzetet
nem szeretem a farkamat verni
nem szeretem, hogy szól a zene
nem szeretnék veled se elmenni
nem szeretem ami mögöttem van
ami bennem
nem szeretek körmöt rágni
nem szeretek enni-aludni-kakálni
nem szeretem a hangos
a halk beszédet
nem szeretem a görbetűket
nem szeretem a verset
a szépet
a zöldet
a régit
ha valaki lódít
az igazat
a hamisat
nem szeretek körülnézni mielőtt átkelek az úttesten
nem szeretem amikor elgázolnak
nem szeretem amikor csikorog alattam az ágy amin görgetnek
nem szeretem a morfiumot
nem szeretem hogy nem érzem mennyire fáj
az hogy nem szeretem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.