Randevú
Elrepülök hozzád, szívemben nyárral
Melletted leszek kezemben virággal
Kezemben virággal, szívemben nyárral
Fülledt nyári szobában, pezsgővel teli pohárral
Várok majd arra a percre
Hogy neked adott szívemet visszaszerezve
Újra nyitott legyek egy elmozdult világra
S emlékezzem megint arra a virágra
Mellyel kezemben megjelentem nálad
S szívedet szívemért felkínáltad
Ez idáig szép emlék lenne, de sajnos
Szívemért nem kaptam másik harcost
Kivel megvívnám e szörnyű élet csatáit
S most testem szív nélkül csak áll itt
Könnyezne, de értelme nem sok lenne
Hisz vérem már csak a te ereidben
Csordogál, s szívem lassan pulzál
S mire rájössz, hogy meghaltam
Már te is velem haltál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.