Szerelem?
Egy érzés bekerít, akár a ló
Nyerít s egy ismeretlen folyó
Folyik el a part mentén
Ahol egy lány szendén
Alszik karjaimban és
Álmát követi a Hold
Mert még otthon volt
Mikor a szerelem áthajolt
A kerítésen és
Csavart néhányat
Gyönyörű fején
Majd ha a Nap megint ott lesz
Ahol tegnap s azelőtt mindig
Érzem megint szép tavasz lesz
S mielött szeretkezünk, biztos megfürdik
Eszembe jut régi énem
Ez másik véglet, egy másik élet
De ha mégsem, estleg még én is tévedhetek
Nézem a lányt, gyönyörű szép
De tudatom helyére köd lép
Ha belül még rejtőzöm is
Csak a felszín számít
Késemért nyúlok s máris
Szakad a hús, mint a kárpit
S téged vér, majd a nap
Szárít fel egy vad
Forró délután, amint ott
Sorvad melletted az a lány
Kinek a szívébe véstem
Hogy szeretem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.