Lenézek egy hegyről a végtelen Óceánra
Melynek nincsenek emlékei s nemsokára
Rájövök, hogy én is egy Óceán vagyok
S véremen, akár vizen a habok
Tort ülnek a mindent elpusztító férgek
Versenyeznek, hogy ki hozza el számomra a véget
Próbálok erős lenni, hatalmas, mint az Óceán
S lüktető szívem, ha akarja talán
Kitépheti a rontást, mint fát a hurrikán
De csak emlékek nélkül, akár az Óceán