reláció egy mûanyagszöttes zsák és köztem
húzom a zsákot
húzom a pvc-szállakból szőtt zsákot
húzom a műanyag padlón
húzom a zsákot
beleakadnak a lábtörlők
azokat is húzom magammal
húzom a műanyag zsákot
menne ez egy kézzel is, - gondolom
húzom a zsákot, majd kiszakad a karom
azért könnyebb két kézzel , - gondolom, és
húzom a zsákot
átfér ez az ajtók közt
húzom a zsákot
megakad a zsák az ajtókban
én húzom a zsákot, de nem jön
kinyitom az ajtószárat
húzom a zsákot a liftig
megjön a lift
behúzom a zsákot a liftbe
bezáródik
a zsák húz lefele a lifttel
kinyílik
húzom a zsákot, már nem sokáig
húzom a műanyag zsákot
jól tele raktam
húzom a zsákot
várom, hogy az alja majd kiszakad
mert jól teleraktam
de nem szakad ki
húzom a zsákot
nincs jobb dolog ennél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.