Hüje timelya
Mint a többi lány, olyan csak timelya.
Nincs öröme és igaziból nem is fáj neki
semmi. Meg a mellüregében van hely a
kis szívinek, hogy dobogjon, de nem leli
okát, hogy dolgozzon ott az a pumpa.
Belőle is új nő válik, ha haját befesteti.
Van férje, így asszony ő. És nem lump a
pasi, csak tímelya már nem mondja: Fesd teli
a kicsi lelkem, mert virágos rét leszek
holnapután az üzemi farsangi bálon.
De őt is felébresztik éjjel a neszek,
s reggel önmagát keresve mondja: Nem találom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.