Nem ír a nevem
Hosszú és kemény. Ez nem én vagyok.
Csak a kurva tél. Meg az örök fagyok.
Ha most itt lenne velem a győztes, bátor fiú,
nem kellene új elem.Megmaradnék hiú,
hűtlen, gyáva, de erőteljes hangnak.
Attól azért még párás maradna az ablak.
Írnék rá. Meg ujjal szíveket rajzolnék.
Születne egy új dal. Ismerné a vidék
összes bátor hőse: a Tenkes kapitánya,
a lova meg a nője. De a kis Tatjana
helyettem semmilyen üzenetet nem ír.
Magyar vagyok. Ő meg orosz, nem ír.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.