1001
gomb fény hang fény kéz-ujj start ok ablaka –dabra
vastag fémhuzalokkal forrsz adoníszi-kolónba.
két felütés, áram, két öltés, mégse letöltés
sérületektől bakterizálódik MEG Az ősem
ber fejedet majd akkor szegd fel tegnaputántól
kis szíveddel várva az árva csatlakozásra
holnapelőttig másold, foltról-foltra bináris
ömlengéseidet, kész: itt-ott fognyomaid. hűs
billentéseited hús-fájl kötegekbe dobálnom
kell ha nem óhajtasz lomtárba kerülni; kavics por
itt-ott, mondjam a titkot? van van van nincs van hova tűnik…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.