A szüleim és főleg a nagymama
azt mondták, Zsolti egy huligán
és a bátyám ne barátkozzon vele.
De a Zsolti sokszor becsöngetett
a bátyámért és elhívta csavarogni.
Csak egyszer jött be. Akkor végre
megkérdezhettem tőle, hogy "Te vagy az a huligán?"
Elhallgatak körülöttem.
A szüleim és főleg a nagymama
nagyon csúnyán néztek rám.
A bátyám meg sokáig nem állt szóba velem.