Kincs a szív alatt
Meg nem született csecsemők siráma szól:
Kongó üresség, gazdátlan bölcső…
Művi terhességmegszakítás – mily szörnyű szó!
Bízz a Jóistenben: bölcs Ő.
Ártatlan magzatot öl az abortusz:
Vér, kés, borzasztó gyilkosság…
Retteghet életéért, mint a túsz:
Megölni a gyermeket nagy háládatlanság.
Nem kívánt gyermeked ne dobd el,
(Legyen példád a Szentséges Szűz,
Ki felnevelte gyermekét Józseffel)
Mert felkiált az Égbe a halotti bűz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.