Tartós kapcsolatok
most van ez a helyzet.
hogy te miért festesz magadra
sárga csíkokat.
Épp nyugszik le a nap.
Az egy meglehetősen
szebben lecsengő változata
a nyárnak ha nem vágjuk ki
a fákat azaz nem vágjuk el
a torkukat közvetlen
lombkorona alatt.
Játékból.
Mint mikor a kultúrházban
A színpad alá dugdostuk a
bábokat ,a farkast, a nyuszit,
csokipapírt kinek mi volt.
Egyszer a fogszabályzómat.
És úgy hittem ott lakik az ördög.
És mi a fején táncolunk, meg járkálunk.
És a talpam égett.
Később megtudtam:
A pokol rettentő
büdös és sötét mint a csönd.
Mostanában égimeszelőt játszom.
Hogy olyat még veled nem? Senki?
Hozhatod a meszet, én tartom az eget.
Gyere, megmutatom-
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -