mindkét irányból lőttek
ez könnyen megállapítható
ha vonalakat húzunk a
szemünkkel ahol elmegy
mondjuk a kilencszázhetes
járat de ez nem jelent
különösebben semmit és
nincs információtartalma
a minisztérium falába ágyazódva
sem a golyóknak
sem a vérpermetnek
sem a kigőzölt lepedőknek
a sóhajtásoknak meg végképp