Te miért.........és én..........miért NEM
Kopog a köveken a kérdés
Még a vágy visz s utánad járok
Egymás után minden léptem
Válasz nélkül csak túlélés
Talpam alatt ízzó zsarátnok
Én miért.........és te...........miért NEM
Megkövesedett örök kérdés
Kihordott kétségek,talányok
Csak a megtett utat féltem
Bal után jön a jobb lépés
Mindég s hozzád visszatalálok