A sírásó
Sírásó temetőt keres,
lányt ásott keze még veres,
lány nyakán lila foltokat
fest csuda marka, fojtogat.
Réges-rég, úgy egy hete
megrepedt kérges, rút szíve
csendben ült, sose sírt sokat,
csak ásta mindig a sírokat.
Csendben ült a test felett,
bánta már, hisz oly merev,
lapátot markolt csúf keze,
darabba vágta, öt fele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.