Gyûlölöm a világot
Gyűlölöm a világot, mert élek
Gyűlölöm az életet, mert félek
Gyűlölöm a félelmet, mert rám tör
Gyűlölöm, ahogy engem gyötör
Gyűlölöm a gonosz embereket
Gyűlölöm az ártó szellemeket
Gyűlölöm, hogy mindig bántanak
Gyűlölöm, ahogy a szívemmel játszanak
Gyűlölöm a szívem, mert szüntelen dobog
Gyűlölöm, ha benne a szerelem lángja lobog
Gyűlölöm magam, mert gyenge vagyok
Gyűlölöm az életem, mert élve meghalok
Gyűlölöm, azt hogy egyedül vagyok
Gyűlölöm, ha bennem bánat kavarog
Gyűlölöm, hogy engem senki sem szeret
Gyűlölöm, ha a keserűség eltemet
Gyűlölöm magam, mert hibázok
Gyűlölöm akkor is, ha vigyázok
Gyűlölöm, azt hogy élhetek
Gyűlölöm az egész életemet
2001. április 12. 21:22
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.