tincsem
Két szemed elcsent, tükröd az éjem,
éjjeli tűz, össze ne fűzz,
lángod a lángom, lángol a számon,
csacska e szív, dobszava hív,
pördül a város, rokka varázsod
fonja az éj csillag-egét,
szusszan a testtett, csillaga könnyed,
sírod a mély tó tetejét,
könnyem a bánat, sóhaj utánad,
ajkad alá ajkam a pá.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.