Van nálam valami,mit töled kaptam.
Hét hónapja őrzöm minden pillanatban.
Vigyázók ra féltem óvóm.
Minden nap a kezemben tartom.
Tisztára mosom a könnyeimel.
Melegen tartom a szivemel.
Hogy mi az?
Hát a kulcs mi szivedet nyitja.
És azt szeretném, hogy soha ne kérd vissza.