egyszer, nálam, a szobában, esett az eső.
a nyitott ablakon bejött egy ciklon.
kénytelen voltam a konyhában,
a szekrény aljából, a lábasok mögül
előkeresni egy anticiklont, és azt ráereszteni
a szobában esőt okozó ellentettjére.
kisvártatva, nálam, már jó volt az idő,
csak kint esett.