A legjobbat kaptam
Bármit teszek, ott vagy mellettem,
Akkor is mikor senkinek nem kellettem,
Ott voltál, mikor születtem,
Mikor az első lélegzetet vettem.
Ott voltál, mikor az elsőt estem,
Ott voltál és mindig az álmaimat lested.
Ott voltál ha sírtam, ha nevettem,
Ott voltál, mikor az iskolába mentem.
Ha szomorú voltam,
Vigaszt kaptam,
Ott voltál bármi történt,
Te indítottál el velem egy életörvényt.
Ha anya leszek ilyen akarok lenni,
Gyermekemet ugyanígy szeretni,
A helyes utat mindig tudod,
A jó választ mindig megmondod.
Ott voltál minden napján életemnek,
Egy szó van mit mondhatok: szeretlek.
Ahogy csak lány tudja az anyját,
Kinek köszönheti élete kalandját.
Te vagy az akit nem lehet eléggé szeretni,
És én soha nem próbálnék meg mást keresni.
Hisz örülök, hogy ez van,
Mert anyából a legjobbat kaptam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.