Megsérült rész
Nem vagy velem, s nélküled,-látod
Minden szavam vakhit észérvre
S ahogy madár csap le,-hiányod
Úgy csap,-szívem üres fészkére
Olvad a csend, gyönyör, s kábulat
Villan fel, a vágy megfogható
Ébren szomjazom,könny sem hullhat
Álmomban meg rámzuhan a tó
Hogy leszek újra veled egész
Ha kettétört már az életem
Csak illeszkedek,mint sérült rész
A sérült részhez, hogy egy legyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.