Tégy többet...
Tégy többet mindég, s légy jobb ma,mint tegnap
Hogy valóra váljonak az álmaid
Hegyek ormára juthatsz fel majd egynap
Ha a tett repít,nemcsak a vágyaid
A sarjadó vessző termővé válik
Mézédes gyümölcsét érleli a nyár
Küzd a jéggel,s viharral mindhalálig
Ki szenvedni tud,legyőzi önmagát
Ne bánd,ha ködbe vész előtted a cél
Nemesbbé tesz,ha edződik a lélek
Örömtüzek közt,könny füstezüstjében
Ha akarod gyémánt-arany vagy acél
Lehetsz,tündöklő ,könnyed,vagy kőkemény
Mindegy,csak akard,hogy mindég több legyél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.