INDULÁS
Indulhatunk. Bojler lecsapva.
Hűtő üres, komposzt elásva.
Beriglizve minden spaletta.
Fél nyolckor gyullad fel a lámpa.
Indulhatunk. Garázst bezártam.
Kishordó az eresz alatt.
A nyugágyak a kisszobában.
Marad a tuskó és a bak.
Indulhatunk. Notesz a zsebbe,
a laptop az ülés mögé.
A nagytáskát majd én teszem be.
Szemetet a szomszéd elé.
Indulhatunk. De még ne ásíts.
Negyed van. Elég jók vagyunk.
Ugye, majd mérünk légnyomást is?
Indulhatunk. Indulhatunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Aminek két neve van (Budapest, 1998)
Kiadó: JAK-Kijárat